Email

Menu

 

csg Jan Arentsz, Alkmaar en Zuid-Scharwoude is m.i.v. 1 augustus 2023
voor de vestiging Langedijk op zoek naar  een

          DOCENT(E) BIOLOGIE 2e gr

Ca. 1,0  fte
Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Wij zijn op zoek naar:

Kandidaten:
- die 2e graads bevoegd zijn, studerend hiervoor;
- met ervaring in het vo-onderwijs of ervaring willen opdoen in het vo-onderwijs;
- die gemotiveerd zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen.

Wat bieden wij:

Elke vestiging heeft een aantal teams. We zijn trots op een school waarbinnen medewerkers en leerlingen zich gewaardeerd voelen. De teamleiders en de schoolleiding zorgen voor duidelijke richtlijnen en bieden waar nodig ondersteuning. We hechten belang aan ontwikkeling en streven naar vitaliteit voor iedereen, minder werkdruk en meer werkplezier. Daarnaast kun je van een fiscaal voordeel gebruik maken bij de aanschaf van een fiets, een device of voor je sportactiviteiten. 

Wij vragen van onze nieuwe collega’s meer dan alleen goede cijfers:

Je levert ook een bijdrage aan de persoonlijke ontplooiing van de leerlingen. We zoeken daarom collega’s die het verschil willen maken, die zich realiseren dat er ook wel eens iets niet goed gaat, die bereid zijn van fouten te leren en die begrijpen dat samen optrekken, met collega’s, met leerlingen en ouders, nodig is om verder te komen. Samenwerken, elkaar vertrouwen en elkaar aanspreken vinden we erg belangrijk.

Wij hebben ook de leerlingen gevraagd, zij zoeken een docent die………...

Slim is, humor heeft, afwisselend lesgeeft, enthousiast is, een stevige persoonlijkheid heeft, goed kan uitleggen, digitaal sterk is, niet alle leerlingen hetzelfde behandelt en weet wat er onder jongeren leeft.

En daarnaast ….

Is er veel ruimte voor eigen inbreng om het vak verder te ontwikkelen en geef je les aan leerlingen van het vmbo en de onderbouw havo en vwo.

Ben jij de docent biologie die we zoeken?

Als je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je schriftelijke motivatie met CV  indienen via de button: ”solliciteren”.  Solliciteren kan tot en met maandag 3 april 2023.

Selectiegesprekken

De sollicitatiegesprekken worden z.s.m. gepland.

Acties