Email

Menu

 

 

csg Jan Arentsz Alkmaar is voor de ISK-taalklassen in Alkmaar per direct op zoek naar een 
 

DOCENT(E)  NT2

Het betreft een tijdelijke functie van ca. 0,6 - 1.0 fte voor de locatie van CSG Jan Arentsz en het Dalton College.
Ook mentoraat maakt deel uit van de functie.

 

Wij zijn op zoek naar

Kandidaten:
- die een 2e graads bevoegdheid Nederlands hebben, en ervaring in het vmbo;
- die een opleiding NT2 hebben afgerond of volgen;
- bij voorkeur met ervaring met het lesgeven aan anderstaligen;
- die gemotiveerd zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen. 

Wij bieden een plezierige werksfeer
Medewerkers kunnen rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid. 

Wij vragen van onze nieuwe collega’s meer dan alleen goede cijfers:

Je levert ook een bijdrage aan de persoonlijke ontplooiing van de leerlingen. We zoeken daarom collega’s die het verschil willen maken, die zich realiseren dat er ook wel eens iets niet goed gaat, die bereid zijn van fouten te leren en die begrijpen dat samen optrekken, met collega’s, met leerlingen en ouders, nodig is om verder te komen. Samenwerken, elkaar vertrouwen en elkaar aanspreken vinden we erg belangrijk.

Wij hebben ook de leerlingen gevraagd, zij zoeken een docent die…

Wijs is, humor heeft, afwisselend lesgeeft, enthousiast is, een stevige persoonlijkheid heeft, goed kan uitleggen, digitaal sterk is, niet alle leerlingen hetzelfde behandelt en weet wat er onder jongeren leeft.

Reactietermijn

Als je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je schriftelijke motivatie met CV  indienen via de button: ”solliciteren”.  Solliciteren kan tot en met 28 september.

Selectiegesprekken

De selectiegesprekken voeren we z.s.m. na de sluitingstermijn. Het betreft een competentiegericht selectiegesprek via de STARR-methode.

Toelichting

Sinds 2015 hebben de scholen voor VO in Alkmaar ISK-Taalklassen ingericht. Het Dalton College (coördinatie), het PCC en het Jan Arentsz hebben ISK Taalklassen.

 

Acties