Email

Menu

 

csg Jan Arentsz, Alkmaar en Zuid-Scharwoude is
voor de vestiging Langedijk z.s.m. op zoek naar  een

DOCENT(E) TECHNIEK 

ca. 11 uur x 60 min. (ca. 0,5280 fte
Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast

Wij zijn op zoek naar:

Kandidaten:
- die 2e graads bevoegd zijn of studerend hiervoor;
- die gemotiveerd zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen.

Wij bieden een warm en duidelijk schoolklimaat:

Elke vestiging heeft een aantal teams. We zijn trots op een school waarbinnen medewerkers en leerlingen zich gewaardeerd voelen. De teamleiders en de schoolleiding zorgen voor duidelijke richtlijnen en bieden waar nodig ondersteuning.

Wij vragen van onze nieuwe collega’s meer dan alleen goede cijfers:

Je levert ook een bijdrage aan de persoonlijke ontplooiing van de leerlingen. We zoeken daarom collega’s die het verschil willen maken, die zich realiseren dat er ook wel eens iets niet goed gaat, die bereid zijn van fouten te leren en die begrijpen dat samen optrekken, met collega’s, met leerlingen en ouders, nodig is om verder te komen. Coachend lesgeven, keuzes bieden aan leerlingen en een bijdrage leveren aan ons profiel, waarin sportieve activiteiten en creatief onderwijs centraal staan, is voor de locatie Langedijk heel belangrijk.

Wij hebben ook de leerlingen gevraagd, zij zoeken een docent die………...

Wijs is, humor heeft, afwisselend lesgeeft, enthousiast is, een stevige persoonlijkheid heeft, goed kan uitleggen, digitaal sterk is, niet alle leerlingen hetzelfde behandelt en weet wat er onder jongeren leeft.

En daarnaast…

zoeken we een flexibele docent die bereid is om mee te denken in vakoverstijgende ontwikkelingen. Ook heb je kennis van en ervaring met vernieuwend onderwijs en de 21e eeuwse vaardigheden waar we de leerlingen ook tijdens Techniek op voorbereiden. In de komende jaren willen we het vak Science gaan ontwikkelen en wil het team ook een bijdrage van jou hier in zien.

Ben jij de docent Techniek die we zoeken?

Als je belangstelling hebt in deze functie, kun je je schriftelijke motivatie met CV  indienen via de button: ”solliciteren”.  

Selectiegesprekken

De selectiegesprekken worden z.s.m. gepland.

 

Acties