Email

Menu

 

csg Jan Arentsz, Alkmaar en Zuid-Scharwoude is z.s.m. 
voor de vestigingen Alkmaar vmbo en Langedijk op zoek naar een

 DOCENT(E) FRANS 2e GR.

Ca. 0,76 fte
             Tijdelijk met uitzicht op vast

Wij zijn op zoek naar:

Kandidaten:
- die 2e graads bevoegd zijn of studerend hiervoor;
- met ervaring in het voortgezet onderwijs of ervaring willen opdoen in het voorgezet onderwijs;
- die gemotiveerd zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen;

Wat bieden wij:

Elke vestiging heeft een aantal teams. We zijn trots op een school waarbinnen medewerkers en leerlingen zich gewaardeerd voelen. De teamleiders en de schoolleiding zorgen voor duidelijke richtlijnen en bieden waar nodig ondersteuning. We hechten belang aan ontwikkeling en streven naar vitaliteit voor iedereen, minder werkdruk en meer werkplezier. Daarnaast kun je van een fiscaal voordeel gebruik maken bij de aanschaf van een fiets, een device of voor je sportactiviteiten. 
Inschaling in LB, waarbij wij rekening willen houden met ervaring en aanstelling in een huidige betrekking.

Wij vragen van onze nieuwe collega’s meer dan alleen goede cijfers:

Je levert een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. We zoeken daarom collega’s die een coachende houding kunnen aannemen, die leerlingen keuzes kunnen aanbieden in de les en de leerlingen bewust kunnen maken van hun gemaakte keuzes. Collega’s die initiatief nemen, die bereid zijn van fouten te leren en die begrijpen dat samen optrekken, met collega’s, met leerlingen en met ouders, nodig is om verder te komen. Coachend lesgeven, initiatief nemen, samenwerken en elkaar aanspreken vinden we erg belangrijk.

Wij hebben ook de leerlingen gevraagd, zij zoeken een docent die…

Wijs is, humor heeft, afwisselend lesgeeft, enthousiast is, een stevige persoonlijkheid heeft, goed kan uitleggen, digitaal sterk is, niet alle leerlingen hetzelfde behandelt en weet wat er onder jongeren leeft.

De vacature staat open voor…

ca. 0,6 fte vmbo in Alkmaar en ca. 0,16 fte Langedijk.

Ben jij de docent Frans die we zoeken?

Als je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je schriftelijke motivatie met CV  indienen via de button: ”solliciteren”. Wanneer je interesse hebt voor een deel van deze vacature nodigen we je ook uit te solliciteren.  

Selectiegesprekken

De selectiegesprekken worden z.s.m. gepland.

Acties